[FAKTA] Kurang Ilmu Perniagaan Punca 78% Usahawan Lambat Berjaya 

Garis Panduan Lengkap dan Mudah Difahami
Sesuai untuk Semua Jenis Perniagaan di Malaysia

ebook lengkap dan mudah difahami khas untuk semua usahawan malaysia akses sepanjang hayat

Perkongsian yang digarap hasil menguruskan pelbagai jenis perniagaan. Sesuai dijadikan panduan untuk menguruskan perniagaan sendiri supaya perniagaan lebih teratur dan kurang membuat kesilapan yang boleh merugikan syarikat. Kalau Ebook ini tidak berbaloi, kami akan pulangkan duit tanpa soal

Bila meniaga tanpa panduan dan ilmu pasti akan terdedah dengan kesilapan seperti...

Menetapkan harga ikut suka atau ikut orang. Bukan cara yang betul dengan mengambil kira kos-kos yang terlibat

Perniagaan tidak berlesen & berdaftar dengan pihak berwajib disebabkan tidak tahu. Walaupun nampak remeh tapi bila nasib tidak baik tindakan boleh dikenakan terhadap pemilik dan perniagaan

Pengurusan dokumen kewangan berterabur. Bila dokumen tidak terurus memang sukar untuk sahkan samada Perniagaan anda menguntungkan atau merugikan

Berbelanja secara tidak terancang. Walaupun perniagaan anda menguntungkan tapi bila tidak mampu menanggung perbelanjaan pasti menyebabkan kerugian

Tidak bersedia menghadapi gelombang perniagaan. Pelbagai rintangan perlu dihadapi bila menjalankan Perniagaan, mereka yang bersedia pasti berjaya melepasi manakala mereka yang tidak, pasti GAGAL

Rata-rata kesilapan ini boleh menyebabkan KERUGIAN dan yang paling teruk...

Perkara ini boleh dielakkan dengan mudah

Cuba bayangkan kalau ada satu Garis Panduan atau Guideline cara berniaga di Malaysia

Jadi kita ada panduan untuk apa yang dilakukan selepas ini bila nak memulakan perniagaan atau nak menguruskan perniagaan

Mereka yang dah berniaga pun boleh check semula jika ada perkara & step penting perniagaan yang terlepas pandang

Tambahan pula, kita akan lebih bersedia bila berniaga sebab dah ada rujukan untuk selok belok & permasalahan dalam perniagaan

Biasanya, panduan perniagaan ini boleh diperolehi dari...

Ini cara paling terbaik, disebabkan ilmu yang diturunkan semuanya dari pengalaman mentor sendiri, tapi kebiasaannya cara ini mengambil masa lama atas faktor kepercayaan & situasi

Ini salah satu cara alternatif cara mendapatkan ilmu perniagaan kaedah formal & efektif dengan menghadiri kelas perniagaan samada di IPT atau secara online, tapi kebiasaannya ilmu yang disampaikan hanya secara teori dan memakan kos yang tinggi

Nak cara yang lebih mudah & cepat untuk dapatkan ilmu perniagaan?

Tanpa perlu mengambil masa panjang dan ke kelas yang mahal
Simpan di telefon sahaja, bila-bila masa boleh rujuk… Dijamin….

Memperkenalkan Panduan Wajib untuk Usahawan

Blueprint Perniagaan sesuai untuk semua golongan termasuk

“Walaupun tak pernah berniaga & tiada basic perniagaan, tapi boleh faham dengan penerangan eBook ini. Terjawab semua keraguan & lebih yakin untuk mula berniaga selepas membaca.”

Ada yang anggap perniagaan ni kene buat je dulu, lama-lama nanti akan faham.
Kalau BERJAYA, Alhamdulillah! Tapi kalau GAGAL?

SAYA MOHON BUANG MINDSET INI JIKA ADA

Mereka yang bakal menjadi peniaga berjaya seperti anda, pasti akan sentiasa mencari cara dan peluang untuk menambah ilmu perniagaan dan tingkatkan lagi perniagaannya

Istimewa untuk mereka yang sentiasa memburu peluang, saya nak bagi PERCUMA

Polisi Perkhidmatan Syarikat dan Borang Asas Sumber Manusia ini memang sedang digunapakai oleh syarikat-syarikat kami.

Tapi Istimewa untuk orang hebat seperti anda, kami tukarkan dalam bentuk template dan share kepada anda secara PERCUMA!

Nilai Pelaburan untuk ILMU SEPANJANG HAYAT

HANYA RM 69 SAHAJA,
Anda akan lebih ARIF & BERSEDIA UNTUK BERNIAGA

HANYA RM 69 SAHAJA,
Perniagaan anda akan lebih TERATUR dan SISTEMATIK

HANYA RM 69 SAHAJA,
Pelaburan paling BERBALOI untuk PERNIAGAAN ANDA

APA KATA MEREKA YANG SUDAH MEMBACA BLUEPRINT PERNIAGAAN

SOALAN YANG SERING DITANYA (FAQ)

Blueprint Perniagaan ni sesuai untuk semua jenis perniagaan disebabkan penerangannya yang asas dan boleh disesuaikan dengan pelbagai jenis perniagaan

Maaf, Blueprint Perniagaan hanya dijual dalam Complete Set Sahaja dan anda akan dapat ketiga-tiga jilid termasuk percuma template dokumen

Maaf buat masa sekarang hanya dalam bentuk eBook sahaja disebabkan bilangan mukasuratnya yang terlampau banyak (hampir 500 mukasurat)

Betul! semua pembelian akan dapat ketiga-tiga jilid termasuk template dokumen percuma

Selepas pembayaran kami akan terus hantar link akses melalui emel anda. Anda boleh akses link tersebut sepanjang hayat.

Penulis ebook merupakan peniaga yang berpengalaman menguruskan banyak jenis perniagaan seperti restoran, hotel, perniagaan elektrik & penghawa dingin, kitar semula, pengurusan sisa pepejal, logistik, pengurusan sisa kumbahan, konsultan, perniagaan produk haiwan peliharaan, perniagaan produk kesihatan, salon kecantikan, perniagaan online, kontraktor pembinaan dan lain-lain

Boleh tanya terus pada penulis cik, sebarang persoalan boleh emel kepada blueprintniaga@gmail.com

Sesuai! sebab penulisan Blueprint Perniagaan ni amat mudah difahami walaupun tiada pengetahuan dalam perniagaan

Disclaimer

Note: This site is NOT a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of FACEBOOK, Inc.
Copyright reserved: https://theubam.com
Sebarang aduan boleh diajukan kepada: admin@theubam.com

REFUND AND RETURN POLICY
WE ARE PROVIDING 14 DAYS REFUND OR RETURN FOR BROKEN ITEM RECEIVED.

PRIVACY POLICY
Your personal information will be securely protected.
If a third party requests your personal information, we will refuse to share it unless you give us permission or we are legally required by any of the authorized entities. When we are legally required to share your personal information, we will tell you in advance, unless we are legally forbidden.